saknar motivation

Har inte den blekaste om vad som har hänt. Men all motivation och livskraft har gått ur mig. Vaknade imorse och allt kändes värdelöst? Urw, inte helt okey morgon alltså. Nu ska jag äta glass och peppa mig själv. Skolan vill jag inte till, lär väl mest bara sitta av lektionerna då..

Vi får se vad som hittas på. Ska iallafall rida Vera i ridhus/paddock idag. Hon var mjuk och fin igår. Så det blir lite genomkörning av musklerna och så. Ska beställa tid för massör till både Vera och Tibbe. Myspys. Well, hur har eran morgon varit? :)

Morgonlåt: Feist – 1234


Kommentarer
Postat av: Sanna

SV: Brunstiga ston är inte alls roliga att ha å göra med ibland :) I stallet å hagen är inga problem men uppe på ryggen då jäklar ska dem tjura eller busa ;)

2011-04-05 @ 09:11:38
URL: http://ridtravartjejen.blogg.se/
Postat av: vendela

Visst är hon :D

2011-04-05 @ 09:46:24
URL: http://meraridning.blogg.se/
Postat av: Malin

SV: TACK :)

2011-04-05 @ 10:29:03
URL: http://kyro.blogg.se/
Postat av: Elenor

SV: Jo det är ju kul att dom gör nåt annat, än bara tränar, fast man visste ju från början att nicholai och bilbo skulle vinna. Dom kanske skulle haft en maskerad-dressyr istället=)



Vintern kan tära på den starkaste motivationen. Jag har också varit helt nere på botten den här vintern men nu börjar det vända igen=) Det brukar ju räcka med en rolig/positiv sak så är man tillbaka på banan igen.

2011-04-05 @ 10:58:33
URL: http://iamunreal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0