Justja!

Höll ju på att glömma att Vera (som just nu är brunstig) tydligen hade haft hingsbesök i sin hage. Mona´s (stallägaren) nyaste häst. En liten 1,5 årig hingst. Som faktiskt betér sig som en liten hingst! Hade hoppat ut ur sin hage, och då hoppat in i Veras hage.

Mona hade varit iväg med en av sina hästar och när hon kom tillbaka så var Hiro (lillhingsten heter så) inne hos Vera. Hade varit en riktigt sur Zmart som inte kom åt sin tjej. Och lilla Arvid kände sig utanför när Vera gav all uppmärksamhet till Hiro.

Täcket var ganska så sönderslitet. Vet inte vad dom har hållit på med men. Jag vill INTE ha hingstbesök hos Vera, inte än iallafall!  Vill inte ha några föl.. 

Vart ju ett jäkla liv på Hiro när Vera gick ifrån han. Och Hiro var påväg över staketet efter henne. Så nu har Vera 3 hästar som är beredd att slåss för henne. Och vi som ska flytta alldeles strax..

Enligt Zmart är Vera hans tjej. Det blev hon från första början, han hugger och sparkar efter alla som närmar sig henne Arvid har precis börjat komma på det här med ston. Och Vera verkar han gilla! Och nu har vi lillo Hiro som i princip offrar sina ben för henne. Att hoppa såna där höga staket när man är sådär liten sliter ju lagomt mycket 

Hoppas iallafall att Hiro håller sig i sin hage efteråt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0